Automate your Marketing
with Womplify




 
norabidah's FotoPage

By: NorAbidah Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-May-2009 05:10 Email | Share | | Bookmark
Intro

Lama sungguh tak update fp ni. nantilah update kemunculan adik kepada adham- WIDAAD. Tungguuuu ya kawan2....


Saturday, 29-Nov-2008 03:49 Email | Share | | Bookmark
Along Datang Beraya

 
 
 
Ini aksi2 Adham bila Aunty Along datang beraya kat rumah. Mule2 tu malu2, pastu ok la. TQ Along sudi datang...





Wednesday, 19-Nov-2008 05:16 Email | Share | | Bookmark
Bangkok

 
 
 
View all 8 photos...


Lagi seminggu before raya, boss suruh gi Food Ingredient Exhibition at Bangkok.Mule2 boss consider juge pregnant but kite cakap ok jer.Nasib baik sepanjang sepanjang kat sana, ok takde ape2,larat lagi la nak jalan, naik turun LRT,taxi, visit bbrp tempat etc, cuma last day tu jer masa kat airport baru rasa lenguh kaki kena jalan slow sket. Ada gi massage foot kat spa sana, jauh murah compare kat Msia.Rindu nye kat Adham masa nak tido (and of course la husbend juge), sabar jer la, maklumla pernah skali je berenggang tempat tido dgn Adham masa gi S'pore dulu, and this is the second. Asyik col jer dari Bangkok nak dengar suara Adham.


Tuesday, 21-Oct-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri dari kami berempat

 


Saturday, 9-Aug-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung n Visit Baby

Menjelajah Rumah Kg
PakTeh,PakSu,Abah,Afiq,Mak n Adham
Serius jer
View all 4 photos...
Adham pijak rumput lepas subuh kat kampung mak. Jangan le terkejut dengan rumput yang panjang, lebih kurang dah sama tinggi dgn Adham rumputnya, almaklumlah kat kampung mak n bapa dah kembali ke rahmatullah, jadi takde la yg nak take care betul2 umah kampung.

Adham seronok ler jumpe sedare2 n main2 kat umah kampung sbb luas sket banding ngan umah kat kl ni.Main sampai tak nak tido malam, menjelajah segenap sudut rumah.

Ni pule Adham gi visit Aunty Ita n baby kat sepital.Baby girl.Nama baby n gambar baby biarlah mak die yang announce, nanti tak suprise pule. Sronok Adham jumpe baby.Congrate buat Ita n Ajan.




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net